lamborghini rijder verongelukt in antwerpen!

Alles in verband met actuele en minder actuele zaken
Elite Club Owner
Berichten: 1241
Lid geworden op: 22 nov 2008, 21:24
Locatie: Gent

lamborghini rijder verongelukt in antwerpen!

Bericht door emotionslover »

http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail ... =GPH2F4KRT



Lamborghini-bestuurder komt om in crash
ANTWERPEN - De 36-jarige Joris Eeckhout uit Schoten is gisterochtend in Antwerpen verongelukt toen hij met zijn exclusieve Lamborghini van 260.000 euro over de kop ging. De op- en verkoper van rusthuizen werd uit zijn sportwagen geslingerd.

Getuigen zagen de opvallende Lamborghini met nummerplaat LAM-111 even na 6 uur met een hoge snelheid het stadscentrum van Antwerpen uitrijden. Op de eerste brug over Park Spoor Noord ging het al fout: Joris Eeckhout vloog met zijn Lamborghini uit de bocht, raakte een paal, schampte de betonnen afsluiting en ging over de kop. De auto kwam op het dak tot stilstand. Tijdens de crash werd de chauffeur uit zijn bolide geslingerd. Voor de 36-jarige Joris Eeckhout kon geen hulp meer baten. Hij overleed anderhalf uur later in het Stuivenbergziekenhuis van Antwerpen.

De auto van de verongelukte Eeckhout is niet de minste. Het gaat om een gele Lamborghini Murciélago. Ook Tom Boonen had ooit zo'n exemplaar. De wielrenner deed hem van de hand na een ongevalletje. Van de Lamborghini van de verongelukte Joris Eeckhout blijft niet veel meer over. Brokstukken lagen over tientallen meters verspreid. Goedkoop is zo'n wagen - met een topsnelheid van 330 kilometer per uur - nochtans niet. Voor de goedkoopste nieuwe Lamborghini Murciélago tel je al om en bij de 260.000 euro neer.

'Joris reed nu ongeveer een jaar met zijn Lambo. Een exclusieve wagen. Joris was een rijke kerel en handelde er ook zo naar. 'Hij was een echte levensgenieter. Zijn bijnaam was dan ook good life. Ja, hij gaf graag geld uit. Maar hij kon het ook', zeggen zijn vrienden. De Lamborghini was niet de enige sportauto van Eeckhout. Hij had onder andere ook een Aston Martin. 'Joris verdiende goed zijn geld met het op- en weer verkopen van rusthuizen. Hij werkte verschrikkelijk hard. En dan kocht hij zich af en toe een folieke: auto's. Maar hij is er vet mee hé nu?'

De Noorderlaan werd urenlang voor alle verkeer afgesloten. Ook bussen van De Lijn moesten omrijden. Een verkeersdeskundige onderzocht de plaats van het ongeval. Pas om 10.30 uur werd de weg vrijgegeven.

Een hele dag waren er geruchten over een mogelijke straatrace. Volgens de politie van Antwerpen werd naast de verhakkelde Lamborghini ook een andere auto in beslag genomen. Een beschadigde Mercedes die in de buurt van het wrak stond. Of die inderdaad aan het racen was met de Lamborghini is onduidelijk. Mogelijk raakte de Lamborghini de Mercedes gewoon tijdens de crash. Het parket van Antwerpen liet weten dat het ten vroegste vandaag meer duidelijkheid kan verschaffen.

Vrienden van het slachtoffer geloven niet dat hij heeft geracet. 'We vormen een kliekje met exclusieve wagens. Sommigen durven elkaar al eens uit te dagen. Maar Joris, die deed nooit aan mee aan dat gedoe', zeggen ze.

Tegen welke snelheid Joris Eeckhout gisteren verongelukte, is niet geweten. Op de plaats van het ongeval geldt een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur.

Joris Eeckhout is de enige zoon van een echtpaar dat in de jaren negentig naar het Groothertogdom Luxemburg verhuisde. Hij laat ook een jongere zus achter.
I LOVED EMOTIONS @ CATACOMBES
Moderator
Berichten: 1515
Lid geworden op: 02 jan 2007, 22:18
Locatie: Woensdrecht

Re: lamborghini rijder verongelukt in antwerpen!

Bericht door djginod »

Nee, ik denk dat het met 50 KM per uur is gegaan :?

Het is dieptriest wat er is gebeurd, maar ja, ik heb toch wel zoiets van, veeeelstehoge snelheid !
Elite Club Owner
Berichten: 1208
Lid geworden op: 05 jun 2005, 15:43

Re: lamborghini rijder verongelukt in antwerpen!

Bericht door back to the 90's »

Geen medeleide mee.
Komt ervan als ge denkt dat er u niks kan gebeuren.
Ik duw zelf ook graag de pedaal in,ma alst vo te racen is moete ze ma op circuit gaan.
Nothing is what is seems to be
Club Owner
Berichten: 563
Lid geworden op: 07 aug 2008, 15:06
Locatie: Malinas

Re: lamborghini rijder verongelukt in antwerpen!

Bericht door pascal78 »

hard rechtdoor rijden kan iedereen (ook met zo een monster)

maar een bochtje nemen met wa snelheid :scratch:


opt nieuws lieten ze weten dat dit een notoir hardrijder was (hadden zelfs een filmke dat em ergens aan een cafe wegscheurt me nen andere lambo
Laatst gewijzigd door pascal78 op 16 sep 2009, 10:58, 1 keer totaal gewijzigd.
Dit bericht is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Pascal78 geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van dit bericht rechten worden ontleend. De inhoud van dit bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde van dit bericht. Indien u niet de beoogde ontvanger van dit bericht bent, verzoekt Pascal78 u niet op dit bericht te reageren, eventuele bijlagen niet te openen en wijst Pascal78 u op de onrechtmatigheid van het gebruiken, kopiëren of verspreiden van de inhoud van dit bericht.

Afbeelding
Afbeelding
Elite Legendary Member
Berichten: 3366
Lid geworden op: 23 nov 2004, 20:43
Favoriete Clubs: Boccacio, Globe

Locatie: Tussen 1987 en 1992

Re: lamborghini rijder verongelukt in antwerpen!

Bericht door ThaMan »

Allemaal goed en wel, voor zijn familie iets minder prettig natuurlijk.
Site Admin
Berichten: 1980
Lid geworden op: 07 sep 2004, 21:28
Favoriete Clubs: Illusion, Extreme

Locatie: Erpe-Mere

Re: lamborghini rijder verongelukt in antwerpen!

Bericht door Sunreezer »

Ik ben zelf geen kenner van auto's, maar is de Murcielago de opvolger van de Diablo?
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten