Mediawatch; dump hier alle marginale artikels

Alles in verband met actuele en minder actuele zaken
Elite Club Owner
Berichten: 1091
Lid geworden op: 26 jul 2006, 13:38
Locatie: Gent !!!

Bericht door dj_neo »

Laatste tijd heb ik ook zo'n peet in de virtuele wereld, maar dan wel niet zo iets als Second Life, lijkt me gewoon saai. MMORPG, Lineage II (World Of Warcraft is ook MMORPG maar L2 veel harder.)
Armin van Buuren: "Trance expresses a universal feeling, a feeling of warmth and freedom. That’s why people lift their hands while dancing. For some reason the Netherlands have some artists who express that feeling, but actually it’s the Belgians who deserve all the credit. You guys smoothed the path for us years ago."
Co-Admin
Berichten: 478
Lid geworden op: 18 mar 2005, 14:38
Locatie: O-VL, Erpe-Mere (Burst)

Bericht door Den Backer »

Huilende Blokken-peuters vallen in de prijzen

NEW YORK - De VRT mag ze dan wel geweigerd hebben, maar de veelbesproken trailers voor het spelprogamma Blokken zijn ondertussen wel in de prijzen gevallen. Op een festival in New York sleepten ze de zilveren World Promax Award in de wacht.
De spots werden gemaakt door het productiehuis deMENSEN. In de drie filmpjes zie je peuters die braaf aan het spelen zijn met een stel blokken. Plots worden die blokjes ruw weggegrist. De geschrokken kinderen kijken even angstig om zich heen — de onderlipjes beginnen al te trillen — en zetten het dan op een hartverscheurend huilen. ‘’t is geen leven zonder Blokken’, meldt de tekst die in beeld schuift droogjes.

Best wel grappig, dacht de jury van de het prestigieuze Promax/BDA-festival in New York. Het peuterleed van deMENSEN was dan ook meteen goed voor de zilveren award. Promax (marketing) en BDA (design) zijn twee topprijzen in televisieland.

Maar, award of niet, de spotjes haalden het scherm dus niet. Ze werden te hard en confronterend bevonden voor een familieprogramma als Blokken.

De spots werden gedraaid in de crèche van de VRT. De drie peuters, Florentin, Louis en Noha, zijn kinderen van televisiemakers. deMENSEN laat weten dat de Chinese vrijwilligers na de opnames meteen hun blokken terugkregen, ‘met een dikke knuffel erbovenop’. Dan lijkt het al een pak minder erg, niet?

Filmkes:
http://www.youtube.com/watch?v=fK0j7sfQ ... 2007%5F031
http://www.youtube.com/watch?v=sppHk9_S ... 2007%5F031
http://www.youtube.com/watch?v=TTBtuWQX ... 2007%5F031


Bron:
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail ... 062007_031


:D
Afbeelding
Co-Admin
Berichten: 478
Lid geworden op: 18 mar 2005, 14:38
Locatie: O-VL, Erpe-Mere (Burst)

Bericht door Den Backer »

Victoria, 15 jaar, 300 keer sex

Dees prijsbeest is 15 jaar en doet er alles aan om zwanger te geraken.
Uwe mond zal geen klein beetje opengaan... tot ge ze hoort spreken... dan gaan uw oren dicht.
Ongelooflijke sloerie bij "meer lezen". Bedankt Lightbox.

Movie: http://www.youtube.com/watch?v=zaXPxxk3 ... keer%5Fsex


Bron: Zatte Vrienden


Let vooral op de tuuttttts :lol: man man... Sloeriee!!
Afbeelding
Legendary Member
Berichten: 2411
Lid geworden op: 12 nov 2005, 20:45

Bericht door Nostalgie90 »

Man trekt bus met penis :-o

Jaja in volle inspanning.Jaja Stone is de held van Indonesië. Hij trok een bus met zijn penis. Hij pakte met de stunt uit tijdens een 'sterkste man-wedstrijd' in Jakarta. De straffe kerel sleurde de acht ton zware bus maar liefst 55 meter ver, meldt metro.co.uk. (hln)

Afbeelding
Elite Club Owner
Berichten: 1289
Lid geworden op: 29 jan 2005, 17:27
Locatie: Mechelen!

Bericht door Trab »

300 keer sex en nog gene kleine :lol:
Elite Club Owner
Berichten: 1289
Lid geworden op: 29 jan 2005, 17:27
Locatie: Mechelen!

Bericht door Trab »

Nostalgie90 schreef:Man trekt bus met penis :-o

Jaja in volle inspanning.Jaja Stone is de held van Indonesië. Hij trok een bus met zijn penis. Hij pakte met de stunt uit tijdens een 'sterkste man-wedstrijd' in Jakarta. De straffe kerel sleurde de acht ton zware bus maar liefst 55 meter ver, meldt metro.co.uk. (hln)

Afbeelding
Welke mongool komt nu op het idee om een bus voort te trekken met zijn lul? Het gedacht alleen al :x
Co-Admin
Berichten: 478
Lid geworden op: 18 mar 2005, 14:38
Locatie: O-VL, Erpe-Mere (Burst)

Bericht door Den Backer »

Goeie koop alternatief voor een penis verlenging ? :D
Afbeelding
Moderator
Berichten: 975
Lid geworden op: 08 sep 2004, 14:20
Locatie: Turnhout

Bericht door poehaaaaa »

het venijn zit hem in de staart: :shock: Hoe kan die hier nu nog zitten?

Slachtoffer autodiefstal treft dader met pech langs E19
De 30-jarige Dusko S. is vandaag voor de Antwerpse strafrechter verschenen voor de diefstal van een wagen. Lang heeft hij van de auto niet kunnen genieten, want de eigenaar trof hem de volgende ochtend al met pech langs de kant van de weg aan. Het openbaar ministerie vorderde een jaar cel en 825 euro boete.

Golfset
In de nacht van 30 op 31 mei werden uit een kastje aan de receptie van een hotel in Antwerpen de sleutels van een Audi A4 gestolen. De dief reed met de auto van de parking en ging ermee vandoor. In de wagen lagen ook nog een zonnebril en een golfset.

Pechstrook
De eigenaar, een man uit het Groothertogdom Luxemburg, merkte de diefstal de volgende ochtend op. Hij moest echter dringend terug naar huis en huurde dan maar een wagen. Toen hij op de E19 reed, zag hij ter hoogte van Rumst plots tot zijn stomme verbazing zijn gestolen Audi op de pechstrook staan. Die was blijkbaar zonder benzine gevallen.

Jerrycan én bril
Dusko kwam net op dat moment aanlopen met een jerrycan én met de zonnebril van de Luxemburger op zijn hoofd. In de auto werden ook nog een honderdtal zeepjes, shampooflesjes en lotions aangetroffen, die uit het hotel gestolen waren. "Blijkbaar voelde de beklaagde zich vuil", merkte de procureur droogjes op.

Onbekende Marrokaan
Dusko houdt zijn onschuld staande. Hij beweert dat hij de wagen van een Marokkaan leende, wiens naam hij zich niet meer kan herinneren. Hij zou de man daarvoor 200 euro betaald hebben.

Illegaal
De beklaagde had ook 875 euro cash op zak. Volgens het openbaar ministerie is het geld mogelijk van criminele oorsprong, maar Dusko beweert dat zijn vader hem het geld gestuurd heeft. De beklaagde werd al vier maal veroordeeld en verblijft illegaal in het land. Vonnis op 9 juli. (belga/hln)
UNDERGROUND WILL SURVIVE
Legendary Member
Berichten: 2411
Lid geworden op: 12 nov 2005, 20:45

Bericht door Nostalgie90 »

Zieke mensen :? :x , echt voor van te kotsen ...

[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

03/07 Autopsie op lichaam Gabby wijst op verkrachting en wurging
Een autopsie op het lichaam van de 18-jarige Gabby Hessels uit Riemst heeft uitgewezen dat het slachtoffer eerst verkracht en nadien gewurgd werd.

Ze kwam te overlijden tengevolge van inwendige kwetsuren en wurging, zo blijkt uit de voorlopige resultaten van de lijkschouwing.

Gabby Hessels werd na een jeugdfuif in de nacht van zaterdag op zondag door een 28-jarige man uit Riemst vermoord. De feiten vonden plaats in een afgelegen maïsveld in Zichen-Zussen-Bolder op enkele honderden meters van de woning waar het meisje samenwoonde met haar vriend. De dader verplaatste het lijk naar zijn werkgever, een steenfabriek in Lanaken. Daar bedolf hij het lichaam met een bulldozer onder een berg klei.

Uit het autopsieverslag is nog gebleken dat de verkrachting met bruut geweld gepaard ging. Het parket van Tongeren wenste daar verder niet over uit te wijden.

De onderzoeksrechter van Tongeren hield de 28-jarige man uit Millen (Riemst) maandag al aan op verdenking van moord. Vandaag/dinsdag legde hij een nieuwe verklaring af, waarin hij alles bekende.

Wat de Riemstenaar dreef om de feiten te plegen, moet verder onderzoek nog uitwijzen. Het staat alleszins vast dat de man alleen handelde, aldus nog het parket van Tongeren.
Site Admin
Berichten: 1980
Lid geworden op: 07 sep 2004, 21:28
Favoriete Clubs: Illusion, Extreme

Locatie: Erpe-Mere

Bericht door Sunreezer »

Baby met grijze baard en snor

Een Indonesische baby van een maand is dé nieuwe attractie van Jakarta. De baby heeft een grijze baard en een snor van een paar centimeter lang.
De grijze baard en snor zijn aanleiding voor een grote stroom geruchten. De baby zou geboren zijn met het Arabische woord voor god op zijn oorlel. Ook had de placenta volgens de vader opvallende kleuren: rood, wit en blauw.

De moeder van het kind, een meisje van 16,hoop dat haar zoon een bijzondere gave heeft. Maar wat die gave moet zijn is niet helemaal duidelijk.
Legendary Member
Berichten: 2411
Lid geworden op: 12 nov 2005, 20:45

Bericht door Nostalgie90 »

Nederlander overreden door eigen caravan
Een 61-jarige Nederlander is vandaag overreden door zijn eigen caravan op een picknickplaats langs de Duitse snelweg A61 bij Armsheim. Hij raakte daarbij zwaargewond, schrijft het Duitse persbureau DPA.

Handrem
De man rustte met zijn echtgenote in de caravan langs de snelweg. De auto waaraan de caravan vastzat stond vermoedelijk niet op de handrem. De man zou uit de caravan zijn gesprongen, vervolgens zijn gestruikeld, en onder de wielen terecht zijn gekomen.

Mishandeling
De man had zojuist bij de politie aangifte gedaan van een mishandeling zaterdag waarbij hij gewond was geraakt aan zijn hoofd, schrijft DPA. Daarvoor moest hij al in het ziekenhuis behandeld worden. (novum/hln)
Legendary Member
Berichten: 2411
Lid geworden op: 12 nov 2005, 20:45

Bericht door Nostalgie90 »

Hoogste toilet van Europa op Mont Blanc
Op de top van de Mont Blanc is het hoogste toilet van Europa neergezet. Meer dan 30.000 bezoekers klimmen elk jaar tot aan de top van de Mont Blanc. Burgemeester Jean-Marc Peillex vond het dan ook hoognodig dat er een toilet op de berg stond. "Onze mooie bergen vertonen elke zomer gele en bruine vlekken. Dat moest gedaan zijn." De twee toiletten werden naar boven gevlogen. Er zal eveneens een helikopter worden ingezet om de toiletten, elke dag in het hoogseizoen, leeg te maken.
Legendary Member
Berichten: 2411
Lid geworden op: 12 nov 2005, 20:45

Bericht door Nostalgie90 »

Jongens spelen frisbee met landmijn
Twee Zwitsers op vakantie in Boedapest hebben een dodelijk spelletje gespeeld. Het duo vond een een object dat leek op een frisbee. Niets vermoedend gooiden ze de schijf heen en weer. Een redder greep in en belde de politie. De frisbee bleek een landmijn te zijn.

De ontmijningdienst rukte uit naar het strand en maakt het projectiel onschadelijk. Lukas Aider (20) en Christoph Kurz (19) zullen volgende keer wat beter uitkijken voor ze zomaar beginnen spelen. (hln)
Moderator
Berichten: 975
Lid geworden op: 08 sep 2004, 14:20
Locatie: Turnhout

Bericht door poehaaaaa »

het strafste wat ik tot nu toe gehoord heb :shaking: :

Jongen van school gestuurd omdat hij geen moslim is

De 9-jarige Cyril Teisler was tot voor kort de enige blanke van zijn klas in de Nederlandse basisschool De Cirkel vlakbij Utrecht. 'Was', want het jongetje werd dermate getreiterd dat de directie er niets beter op vond dan hem naar een andere school te sturen.

Cyril werd door zijn Marokkaanse klasgenootjes voortdurend gepest; de pesters bleven ondanks hun schoppen, slaan, bedreigen, intimideren en buitensluiten op school, zo schrijft het AD.

"Cyril kreeg vaak klappen", zeggen ouders Laurent en Laura. "Dit voetbalveld is alleen voor Marokkanen, jij mag niet meedoen, zeiden ze."
" Als hij dan maar met de meisjes van zijn klas ging spelen, werd hij mietje genoemd. Ook zijn enige vriendje, een Turkse jongen, ging uiteindelijk ten onder druk aan de groepsdruk en deed mee met de pesterijen."

Intern schoolbegeleidster Annet van der Ree noemt het "frusterend dat de discriminatie niet gestopt kon worden."
De ouders zijn teleurgesteld: "Wij hadden gehoopt dat alledrie onze kinderen een goede basis zouden kunnen krijgen op een gekleurde school."

De jongen zit inmiddels op een andere school, 20 minuten fietsen verderop.

www.gva.be
UNDERGROUND WILL SURVIVE
Moderator
Berichten: 975
Lid geworden op: 08 sep 2004, 14:20
Locatie: Turnhout

Bericht door poehaaaaa »

wat moet een mens tegenwoordig nog doen om in de bak te geraken? :?

Brusselse man veroordeeld tot 4 jaar met uitstel wegens verkrachting
De correctionele rechtbank van Brussel heeft vandaag een 29-jarige man uit Brussel veroordeeld tot vier jaar cel met uitstel. De man werd schuldig bevonden aan verkrachting van een minderjarige en aantasting van de eerbaarheid en bedreigingen van twee meerderjarige vrouwen.

De feiten vonden plaats tussen maart en december 2004. In december 2004, in hartje winter, kruiste de man de minderjarige vrouw op straat en volgde haar. Vlak voor haar huis vergreep hij zich aan haar. Het medisch rapport onthulde dat de vrouw op verscheidene plaatsen op haar lichaam ernstige verwondingen opliep. Diezelfde dag pakte de politie van Schaarbeek de dader op. De man verklaarde dat de vrouw had ingestemd in de seksuele betrekkingen. Hij werd onmiddellijk aangehouden.

Later kwam aan het licht dat dezelfde man in maart 2004 in een winkel een meerderjarige vrouw had lastig gevallen. De vrouw riep die dag ook de hulp in van een vriendin. Die laatste werd op haar beurt aangerand door de dader. De man kreeg een straf van vier jaar, met volledig uitstel omdat hij geen strafblad had. Hij moet ook 5.000 euro schadevergoeding betalen aan zijn minderjarige slachtoffer. (belga/kjg)
UNDERGROUND WILL SURVIVE
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast