Dance tv zender in Nederland

Het nieuws forum van Legendary Clubs
Moderator
Berichten: 1515
Lid geworden op: 02 jan 2007, 22:18
Locatie: Woensdrecht

Dance tv zender in Nederland

Bericht door djginod »

Danceliefhebbers, in de leeftijd van twintig tot negenenveertig jaar, kunnen binnenkort als meezit helemaal aan hun trekken komen met een nieuw op te richten televisiestation. Danceconnection wordt geen ordinaire clipzender, maar zal infotainment gaan uitzenden over de dance cultuur in Nederland. Hierbij heeft het station een nauwe samenwerking met vrijwel alle party organisaties in Nederland voor ogen.

Dancenconnection zal reportages van feesten en festivals gaan uitzenden. Ook docu-soaps over dj's en producers, talkshows, de kledingtrends, de partyagenda en het laatste nieuws over de dancescene zullen voorbij komen. Nederland kent meer dan 2,5 miljoen danceliefhebbers van house tot hardcore. In twintig jaar tijd is het tot een van de populairste vormen van uitgaan verworden. Hiermee is dance als zodanig een niet meer weg te denken cultuur in Nederland.

Danceconnection is op dit moment in onderhandeling met de kabelmaatschappijen UPC en Ziggo om opgenomen te worden in het digitale tv aanbod. Danceconnection verwacht dat ze dit jaar nog in heel Nederland te ontvangen zijn.


We zullen eens kijken of het wat wordt ! 8)
Club Member
Berichten: 248
Lid geworden op: 22 dec 2007, 18:38

Re: Dance tv zender in Nederland

Bericht door Technolab »

hier is 't dance/trance/techno uitgaansleven minder en minder aan 't worden... is dat dan alleen bij ons zo aan 't minderen???
specialized in the best trance & dance music that ever came out ;)

http://www.dj-jan.be" onclick="window.open(this.href);return false; http://forum.dj-jan.be" onclick="window.open(this.href);return false;
ps: ik ben NIET DJ Jan zelf ;)

id's / titels gezocht (trance 95-98): http://kristof.dj-jan.be/id" onclick="window.open(this.href);return false; -> LC topic
Club Owner
Berichten: 782
Lid geworden op: 04 sep 2006, 12:30
Locatie: antwerp - belgium

Re: Dance tv zender in Nederland

Bericht door bouq »

ginod..

kabeltje trekken van bij u thuis tot bij mij ? :albino:
.:: now .. locate the master control center of the body .. the human brain .. the mind ::.
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten