Kazantip

Alles in verband met muziek
Elite Club Owner
Berichten: 1245
Lid geworden op: 24 apr 2007, 18:18
Locatie: ANTWERPen

Bericht door StevenR_73 »

Psytox schreef:
tomaz schreef:Je mag er donder op zeggen dat de russische maffia zowat alles wat uitgaanswereld is controleert, al dan niet opvallend.
Een van de redenen waarom ik daar niet naartoe wou, net zo min als naar Mexico, Colombia, etc... Ik kom graag terug thuis ook :D
allez jong, Mexico rules :) In oktober terug naar daar. En Colombia zou normaal ook kunnen doorgaan... komde tenminste eens in een "andere cultuur" :p
kunde gij voor mij een pakske ophalen, kzalt adres pm'en, da is niks illegaals hoor, don't worry :mrgreen:
Club Owner
Berichten: 962
Lid geworden op: 28 sep 2004, 13:16

Bericht door tomaz »

Psytox schreef:allez jong, Mexico rules :) In oktober terug naar daar. En Colombia zou normaal ook kunnen doorgaan... komde tenminste eens in een "andere cultuur" :p
jaja...

als je dit leest (klik)

1 ding over 't weer, 1 over olie, de rest geweld, doden, drugskartels en bendes... mexico rules
:mrgreen:
Elite Club Member
Berichten: 447
Lid geworden op: 10 dec 2004, 19:40

Bericht door Bass »

Ge vergeet "Philips verkoopt tv-fabriek in Mexico" :mrgreen:
Moderator
Berichten: 1515
Lid geworden op: 02 jan 2007, 22:18
Locatie: Woensdrecht

Bericht door djginod »

Door moorden in het Mexicaanse drugsmilieu kwamen dit jaar al bijna 3000 mensen om het leven. Het geweld is opgelaaid sinds president Felipe Calderon, die eind 2006 aantrad, een offensief tegen de drugscriminaliteit begon.
Elite Club Member
Berichten: 384
Lid geworden op: 27 dec 2004, 12:55
Locatie: zwevezele

Bericht door Psytox »

jah, I know... mijn madam is een big name in de toeristische sector en als je een hotel wilt neerpoten in Cancun moet je met die lokale drugbaronnen overeenkomen of er komt geen hotel. Dus 'k heb daar wel een en ander gezien laten we zeggen. Niet vergeten dat Cancun de draaischijf is van de cocaine richting US. Alles passeert langs daar en de stad is bijna volledig gebouwd met drugsgeld en zwart geld van dubieuze amerikaanse 'zakenmensen'.

Maar 't is nie omdat die maffiosi elkaar afknallen dat het voor andere mensen niet veilig is eh... we gaan daar gewoon naartoe en rijden gewoon met huurauto door heel't land, nog nooit last of miserie of rare dingen voorgehad. Behalve een snelheidsboete die voor 40 dollar 'in der minne' werd geregeld met een vriendelijke poncherello-cop die z'n dag meteen goed zag gemaakt. En als dank politie-escorte tot we weer op weg waren, hehe :mrgreen:

Dat er miserie is in't land is een feit: corruptie, een burgeroorlog, drugs, armoede... maar dan moet je bijna niet buiten europa komen eh. Dominicaanse republiek, daar gaat zowat iedere belg naartoe, maar dat er hotels bestormd worden door woedende (uitgehongerde) mensen en ze de toeristen verkrachten en half dood kloppen (onlangs gebeurd in een hotel met duitse toeristen), da leesde hier nooit. Dom Rep en Haiti zijn duizenden keren gevaarlijker dan Mexico.

Is voor mij nu de vierde keer en mijn madam de zesde geloof ik. 't Scheelde maar een haar of we waren naar daar verhuisd voor haar werk, maar de money gooide roet in mijn droomplan :mrgreen:

Broekschijters :mrgreen:
PsyTox / Norman Bates
Coincidence Rec., Forteana Records, KozzMozz

www.coincidencerecords.be / www.myspace.com/djpsytox
Elite Club Owner
Berichten: 1245
Lid geworden op: 24 apr 2007, 18:18
Locatie: ANTWERPen

Bericht door StevenR_73 »

brengt dan maar wat cactussap mee :bom:
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast